Rosii umplute cu peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rosii umplute cu peste

Rosii umplute cu peste

Ingrediente:

12 rosii mijlocii, putina carne de peste fiarta sau fripta, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, putin otet
Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei

Mod de preparare:

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt carnea de peste, se amesteca cu maioneza. Se umplu rosiile scurse, se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata Manager
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Supa din trei feluri de peste
Chiftelute
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Tort de ciocolata
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Cozonac Grania
Chutney de prune
Tagliatelle cu ciuperci
Sarmale fara carne
Inghetata prajita
Vanilla Club
Schichttorte  Baumkuchen
Crostoni cu miel