Rosii umplute cu peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rosii umplute cu peste

Rosii umplute cu peste

Ingrediente:

12 rosii mijlocii, putina carne de peste fiarta sau fripta, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, putin otet
Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei

Mod de preparare:

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt carnea de peste, se amesteca cu maioneza. Se umplu rosiile scurse, se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tiramisu
Saltimbocca alla romana
Quinoa cu legume
Caltabosi
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Supa crema de rosii si morcovi
Dulceata de portocale cu ciocolata
Kisir -  salata de griu
Castraveti cu maioneza de avocado
Pogacsa
Paine rapida fara drojdie
Manti
Placinta  cu pui, spanac si branza
Um Ali - budinca egipteana din paine