Scrumbii sarate cu sos de mustar

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Scrumbii sarate cu sos de mustar

Scrumbii sarate cu sos de mustar

Ingrediente:

2 scrumbii mijlocii, 1 lingurita mustar, 50 g ulei, otet dupa gust, cateva masline sau frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se tine scrumbia 24 ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn adaugand mustarul. Uleiul se pune putin cate putin, ca la maioneza. Se subtiaza cu otet. Se toarna sosul peste peste, punand imprejur masline desarate, salata de cartofi, salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii sarate cu sos de mustar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Savarine
Brezel (covrigi nemtesti)
Capunti alla puttanesca
Branza cu verdeturi
Cozonac Grania
Roastbeef a la Jamie
Bulion de rosii
Friptura de miel in slowcooker
Bruschette cu dovlecei
Polos
Chutney de prune
Cheesecake cu rosii si busuioc
Tarte Flambée
Piept de pui afumat
Pogacele cu jumari