Scrumbii sarate cu sos de mustar

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Scrumbii sarate cu sos de mustar

Scrumbii sarate cu sos de mustar

Ingrediente:

2 scrumbii mijlocii, 1 lingurita mustar, 50 g ulei, otet dupa gust, cateva masline sau frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se tine scrumbia 24 ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn adaugand mustarul. Uleiul se pune putin cate putin, ca la maioneza. Se subtiaza cu otet. Se toarna sosul peste peste, punand imprejur masline desarate, salata de cartofi, salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii sarate cu sos de mustar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Rulada de omleta
Prajitura cu gutui si branza
Tort de portocale
Ardei umpluti cu legume
Agliata Verde
Salata de fasole cu ton
Tamagoyaki
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Supa de pui - rapida
Castraveti cu maioneza de avocado
Chiftelute
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Gratin de broccoli si conopida
Vanilla Club