Scrumbii sarate cu sos de mustar

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Scrumbii sarate cu sos de mustar

Scrumbii sarate cu sos de mustar

Ingrediente:

2 scrumbii mijlocii, 1 lingurita mustar, 50 g ulei, otet dupa gust, cateva masline sau frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se tine scrumbia 24 ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn adaugand mustarul. Uleiul se pune putin cate putin, ca la maioneza. Se subtiaza cu otet. Se toarna sosul peste peste, punand imprejur masline desarate, salata de cartofi, salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii sarate cu sos de mustar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui cu legume de primavara
Dulceata de grapefruit
Melitzanosalata Agioritiki
Cartofi in crusta de mustar
Maultaschen cu sos de rosii
Somon la gratar
Brownies cu miere si seminte
Tortelete cu crema Toffee
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Piept de pui, la cuptor
Inghetata de nectarine si caise
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Paste de spanac cu calamari si rosii
Compot de rubarba
Brezel (covrigi nemtesti)