Scrumbii marinate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Scrumbii marinate

Scrumbii marinate

Ingrediente:

2 scrumbii mijlocii, 2 cepe, 1 morcov mic, boabe de piper, boabe de mustar, 1 frunza de dafin, cateva masline, 5 linguri ulei, 2 linguri otet

Mod de preparare:

Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 ore in apa ca sa se desareze, schimband apa odata sau de doua ori. Se curata, se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza randuri intr-un borcan, alternand bucatile de scrumbie cu felii de ceapa si cu felii de morcov taiate subtire. Se adauga maslinele putin fierte, boabele de piper, boabele de mustar, frunza de dafin. Peste acestea se toarna urmatorul sos: se freaca bine laptii intr-un castron, se pune ulei, putin cate putin, si se subtie cu otet pana se face un sos albicios. Deasupra se toarna de un deget ulei, se leaga borcanul si se lasa 5 — 6 zile sa se marineze.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii marinate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Marmelada de zmeura
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Paine rapida fara drojdie
Castraveti cu maioneza de avocado
Saratele
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Pate Brisee
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Um Ali - budinca egipteana din paine
Cozonaci cu nuca si mac
Turta dulce din piscoturi
Oua umplute
Brezel (covrigi nemtesti)
Manti