Scrumbii marinate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Scrumbii marinate

Scrumbii marinate

Ingrediente:

2 scrumbii mijlocii, 2 cepe, 1 morcov mic, boabe de piper, boabe de mustar, 1 frunza de dafin, cateva masline, 5 linguri ulei, 2 linguri otet

Mod de preparare:

Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 ore in apa ca sa se desareze, schimband apa odata sau de doua ori. Se curata, se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza randuri intr-un borcan, alternand bucatile de scrumbie cu felii de ceapa si cu felii de morcov taiate subtire. Se adauga maslinele putin fierte, boabele de piper, boabele de mustar, frunza de dafin. Peste acestea se toarna urmatorul sos: se freaca bine laptii intr-un castron, se pune ulei, putin cate putin, si se subtie cu otet pana se face un sos albicios. Deasupra se toarna de un deget ulei, se leaga borcanul si se lasa 5 — 6 zile sa se marineze.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii marinate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui la cuptor
Pui cu legume de primavara
Oua umplute
Chec cu ficat
Rosii umplute cu orez
Paine pictata
Dulceata de rubarba
Baclavale traditionale
Supa-crema de broccoli
Inghetata de cocos
Cupola ninsa cu ciocolata
Rulada de somon afumat
Chiftelute
Supa de dovleac cu gorgonzola
Fettuccine cu ton si rosii