Ciuperci marinate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Ingrediente:

500 g ciuperci, cateva boabe de piper, 1 frunza de dafin, 1 lingurita mustar, 1/2 pahar otet, 1 Iingura ulei, sare

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci marinate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somloi Galuska
Supa Imperiala
Ciorba de salata
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Cosulete umplute
Salata de ton cu ardei gras
Salsa cruda
Fursecuri simple
Pui umplut cu telina si morcovi
Supa din trei feluri de peste
Salata de Boeuf
Tort din alune de copac
Piept de rata cu ciuperci
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Salata