Ciuperci marinate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Ingrediente:

500 g ciuperci, cateva boabe de piper, 1 frunza de dafin, 1 lingurita mustar, 1/2 pahar otet, 1 Iingura ulei, sare

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci marinate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu pesto si fasole verde
Paste cu spanac si gorgonzola
Pateuri cu ciuperci
Pate Brisee
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Ciocolata
Banana Daiquiri
Polos
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Aperitiv in foi de napolitana
Rulada de somon afumat
Caracatita in ulei
Chec de carne
Caramel Tiramisu
Ciorbita de pui si fasolica verde