Ciuperci marinate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Ingrediente:

500 g ciuperci, cateva boabe de piper, 1 frunza de dafin, 1 lingurita mustar, 1/2 pahar otet, 1 Iingura ulei, sare

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci marinate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Ciorbita de pui si fasolica verde
Castraveti cu maioneza de avocado
Salam de caracatita
Ciorba de praz cu zeama de varza
Paine cu iaurt
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Chec de carne
Tropical salad with coconut shrimps
Taameia
Oua tari cu sos
Piept de pui simplissime
Chocolate Gugelhupf
Gugelhupf cu marmelada