Ciuperci marinate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Ingrediente:

500 g ciuperci, cateva boabe de piper, 1 frunza de dafin, 1 lingurita mustar, 1/2 pahar otet, 1 Iingura ulei, sare

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci marinate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pachetele cu porumb si branza
Crenvursti in aluat
Tarta cu brinza si zmeura
Paine cu seminte
Prajitura cu tofu si ciocolata
Pasta de leustean
Rulada de pui
Portofele de cod cu fasole verde
Vegeta de casa
Rulada de omleta
Kunefe (cataif)
Lasagne cu spanac si branza chevre
Gratin de paste si peste, cu bezea
Cupola ninsa cu ciocolata
Pogacele cu jumeri