Salata de creier II

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Salata de creier II

Salata de creier II

Ingrediente:

1 creier de vitel, o felie de paine muiata in lapte, 100 g ulei, zeama de lamaie sau otet, sare, piper. Cateva foi de salata verde si cateva masline

Mod de preparare:

Se fierbe creierul. Dupa ce s-a racorit, se freaca intr-un castron si se amesteca cu miezul de paine muiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cate putin ulei. Se pun lamaie, sare si piper. Dupa gust se poate adauga, inainte de a servi, si putina ceapa tocata marunt. Se asaza frumos pe farfurie, se pun imprejur foi de salata verde si masline.

Adauga comentariu la reteta - Salata de creier II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Chec cu ficat
Saratele
Bulete cu cascaval la cuptor
Banana Daiquiri
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Rulada de ciuperci
Butternut umplut
Musaca
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Melcisori de pizza
Drob de miel
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci