Salata de creier II

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Salata de creier II

Salata de creier II

Ingrediente:

1 creier de vitel, o felie de paine muiata in lapte, 100 g ulei, zeama de lamaie sau otet, sare, piper. Cateva foi de salata verde si cateva masline

Mod de preparare:

Se fierbe creierul. Dupa ce s-a racorit, se freaca intr-un castron si se amesteca cu miezul de paine muiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cate putin ulei. Se pun lamaie, sare si piper. Dupa gust se poate adauga, inainte de a servi, si putina ceapa tocata marunt. Se asaza frumos pe farfurie, se pun imprejur foi de salata verde si masline.

Adauga comentariu la reteta - Salata de creier II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parmigiana di melanzane
Pui la cuptor
Crap la cuptor (pe gratar)
Islere
Supa de dovleac cu gorgonzola
Baton de vanilie
Pateuri umplute cu sunca
Bulion de rosii
Ardei umpluti
Tamagoyaki
Dovlecei crocanti la cuptor
Manti
Ardei umpluti II
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tort cu cafea si gem de zmeura