Salata ruseasca

Salata ruseasca

Ingrediente:

300 g cartofi, 1 morcov mijlociu, o mana de fasole verde, o mana de mazare boabe, 2 oua rascoapte, 1 lingurita mustar, 100 g ulei, 2 linguri otet sau lamaie, sare

Mod de preparare:

Se pun intr-un castron cartofii si morcovii fierti, taiati in cuburi mici, fasole verde si albus de ou rascopt, taiate in bucatele mici, mazare boabe. Separat se face urmatorul sos: se trec prin sita galbenusurile rascoapte, se amesteca cu putin mustar, se adauga sare si ulei, putin cate putin, ca la orice maioneza. Se subtiaza cu lamaie sau cu otet. Cand este gata, se toarna peste zarzavatul taiat. Se amesteca si se lasa la o parte un sfert de ora, pentru a se imbiba bine cu sos, apoi se gusta si se potriveste de acru si de sarat. Se asaza pe farfurie si se acopera cu sos maioneza.

Adauga comentariu la reteta - Salata ruseasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de gulii
Aluat cu branza
Supa crema de rosii si morcovi
Ciocolata
Feta cu rosii uscate,in ulei
Paine pictata
Rulada de pui intreg
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Chec aperitiv,stelute si braduti
Bruschette cu legume si tofu
Cornuri cu unt
Tarta cu rucola
Tropical salad with coconut shrimps
Barcute de vinete
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate