Salata ruseasca

Salata ruseasca

Ingrediente:

300 g cartofi, 1 morcov mijlociu, o mana de fasole verde, o mana de mazare boabe, 2 oua rascoapte, 1 lingurita mustar, 100 g ulei, 2 linguri otet sau lamaie, sare

Mod de preparare:

Se pun intr-un castron cartofii si morcovii fierti, taiati in cuburi mici, fasole verde si albus de ou rascopt, taiate in bucatele mici, mazare boabe. Separat se face urmatorul sos: se trec prin sita galbenusurile rascoapte, se amesteca cu putin mustar, se adauga sare si ulei, putin cate putin, ca la orice maioneza. Se subtiaza cu lamaie sau cu otet. Cand este gata, se toarna peste zarzavatul taiat. Se amesteca si se lasa la o parte un sfert de ora, pentru a se imbiba bine cu sos, apoi se gusta si se potriveste de acru si de sarat. Se asaza pe farfurie si se acopera cu sos maioneza.

Adauga comentariu la reteta - Salata ruseasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Um Ali - budinca egipteana din paine
Salata de ton cu ardei gras
Chutney de prune si ardei
Muffins cu spanac
Ardei umpluti II
Tarte Flambée
Feta cu rosii uscate,in ulei
Cosulete umplute
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Cornuri cu unt
Supa de pui - rapida
Pateuri
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Prajitura cu zmeura si pomelo