Salata ruseasca

Salata ruseasca

Ingrediente:

300 g cartofi, 1 morcov mijlociu, o mana de fasole verde, o mana de mazare boabe, 2 oua rascoapte, 1 lingurita mustar, 100 g ulei, 2 linguri otet sau lamaie, sare

Mod de preparare:

Se pun intr-un castron cartofii si morcovii fierti, taiati in cuburi mici, fasole verde si albus de ou rascopt, taiate in bucatele mici, mazare boabe. Separat se face urmatorul sos: se trec prin sita galbenusurile rascoapte, se amesteca cu putin mustar, se adauga sare si ulei, putin cate putin, ca la orice maioneza. Se subtiaza cu lamaie sau cu otet. Cand este gata, se toarna peste zarzavatul taiat. Se amesteca si se lasa la o parte un sfert de ora, pentru a se imbiba bine cu sos, apoi se gusta si se potriveste de acru si de sarat. Se asaza pe farfurie si se acopera cu sos maioneza.

Adauga comentariu la reteta - Salata ruseasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Brezel (covrigi nemtesti)
Pui la cuptor
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Cozonaci cu nuca si mac
Tarte Flambée
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Chiftele din legume
Supa de dovleac cu gorgonzola
Crostoni cu miel
Fursecuri fine cu nuci
Pogacsa
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Painea tigru
Ciorba de praz cu zeama de varza