Zacusca de ardei si gogosari

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Zacusca de ardei si gogosari

Zacusca de ardei si gogosari

Ingrediente:

1 kg rosii, 4 gogosari, 4 ardei grasi, 1 morcov mijlociu, 1 ceapa, 2 — 3 catei de usturoi, 50 g ulei, 1 lingura zahar, sare

Mod de preparare:

Se fierb rosiile si se trec prin sita. intre timp se coc gogosarii si ardeii. Se curata, se indeparteaza cotorul si semintele, si se taie felii nu prea marunte. Se curata morcovul si se taie felii, de asemenea se taie ceapa pestisori. Morcovul si ceapa se prajesc usor in ulei si, cand s-au muiat, se pun in sosul de rosii, impreuna cu gogosarii, ardeii si usturoiul. Se adauga zaharul si se potriveste gustul sarat, aceasta zacusca se poate pastra si pe iarna. Pentru aceasta, cand este gata, se pune in borcane care se acopera cu hartie pergament sau cu celofan, se leaga si se fierb o jumatate ora intr-un vas cu apa.

Adauga comentariu la reteta - Zacusca de ardei si gogosari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Barcute de vinete
Somloi Galuska
Oua tari cu sos
Caracatita in ulei
Chec aperitiv,stelute si braduti
Frigarui de pui
Aripioare prajite in crusta
Tort de ciocolata
Paine cu seminte
Somon salbatic cu crusta de brinza
Salata de tortellini
Polos
Paste cu ciuperci si rosii
Tagliatelle a La-Chef-A
Tamagoyaki