Zacusca de vinete si gogosari

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Zacusca de vinete si gogosari

Zacusca de vinete si gogosari

Ingrediente:

500 g rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari, 1 ceapa (facultativ), 50 g ulei, 1 lingura zahar, sare

Mod de preparare:

Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul in care s-a rumenit ceapa (facultativ). Se pune zaharul, se potriveste gustul sarat si se lasa sa fiarba la foc mic pana mai scade zeama, observand sa nu se prinda de fund. Se poate pastra pe iarna ca si zacusca de ardei.

Adauga comentariu la reteta - Zacusca de vinete si gogosari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Chocolate Gugelhupf
Oua tari cu sos
Tarta cu vinete
Batoane de cereale
Chocolate cheesecake
Tarta cu brinza si zmeura
Placinta  cu pui, spanac si branza
Dulceata de rubarba
Pateuri cu ciuperci
Baton de vanilie
Islere
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tort din albusuri
Cartofi in crusta de mustar