Pateu imitat

Pateu imitat

Ingrediente:

2 cepe mijlocii, 1 lingura untura, 2 linguri pesmet, 50 g drojdie, 1 pahar lapte, 2 oua rascoapte, un praf de enibahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.

Adauga comentariu la reteta - Pateu imitat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Salam de caracatita
Rulada de omleta
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Quinoa cu legume
Salata de mango
Chiftelute de carne
Carne de miel in stil mongolez
Paine pictata
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Salsa cruda
Chec negru
Ciorba de miel
Crema de zahar ars