Pateu imitat

Pateu imitat

Ingrediente:

2 cepe mijlocii, 1 lingura untura, 2 linguri pesmet, 50 g drojdie, 1 pahar lapte, 2 oua rascoapte, un praf de enibahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.

Adauga comentariu la reteta - Pateu imitat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste de spanac cu calamari si rosii
Tarta cu brinza si zmeura
Supa din trei feluri de peste
Caracatita in ulei
Tarta de ciocolata
Baclavale traditionale
Crema Toffee
Tarta cu vinete
Friptura de porc cu sorici
Marmelada de zmeura
Compot de rubarba
Tort cu mere si nuci
Friptura de miel in slowcooker
Paine cu iaurt
Muffins cu dovleac(Butternut)