Pateu imitat

Pateu imitat

Ingrediente:

2 cepe mijlocii, 1 lingura untura, 2 linguri pesmet, 50 g drojdie, 1 pahar lapte, 2 oua rascoapte, un praf de enibahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.

Adauga comentariu la reteta - Pateu imitat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata
Tort de portocale
Gogosele din flori de dovleac
Paine cu iaurt
Chocolate Gugelhupf
Tropical salad with coconut shrimps
Piept de pui, la cuptor
Friptura de curcan cu mere
Rulada de omleta
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tort de nuci
Dovlecei crocanti la cuptor
Legume umplute
Tarta sarata din frunze de conopida
Tortelete cu crema Toffee