Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ingrediente:

2 cepe mijlocii, 1 lingura untura, 2 linguri pesmet, 50 g drojdie, 1 pahar lapte, 2 oua rascoapte, un praf de enibahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pate Brisee
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tort cu cafea si gem de zmeura
Bors de iarna cu afumatura
Rulada de pui intreg
Pateuri umplute cu sunca
Tamagoyaki
Crutoane aromate
Melitzanosalata Agioritiki
Salata de Boeuf
Prajitura cu zmeura si pomelo
Cornuri cu unt
Salata de tortellini
Salata de sfecla rosie cu pui
Castraveti cu maioneza de avocado