Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ingrediente:

2 cepe mijlocii, 1 lingura untura, 2 linguri pesmet, 50 g drojdie, 1 pahar lapte, 2 oua rascoapte, un praf de enibahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu dovlecei
Rulouri din piept de pui
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ciorbita de pui si fasolica verde
Caracatita in ulei
Chiftelute de carne
Salata de sfecla rosie cu pui
Paine cu orez
Ardei umpluti
Banana Daiquiri
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Paste cu ciuperci si rosii
Pogacele cu jumari
Saratele
Melitzanosalata Agioritiki