Salata de praz

Salata de praz

Ingrediente:

O legatura de praz, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierb, se pune prazul curatit si taiat in bucati de 5 – 6 cm, cu apa fierbinte, la foc si se lasa sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie sa se observe sa nu se sfarame. Se face sosul din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar, si se toarna peste prazul scurs de apa si racorit. Cu acelasi sos se prepara si salata de praz crud.

Adauga comentariu la reteta - Salata de praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Capunti alla puttanesca
Friptura de mistret
Quinoa cu legume
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Ciocolata
Dulceata de pere
Bruschette cu legume si tofu
Muffins cu spanac
Rulada de pui
Chiftele din legume
Supa cu turnatei
Tarta cu vinete
Legume umplute
Ciorba de rosii II
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)