Salata de praz

Salata de praz

Ingrediente:

O legatura de praz, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierb, se pune prazul curatit si taiat in bucati de 5 – 6 cm, cu apa fierbinte, la foc si se lasa sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie sa se observe sa nu se sfarame. Se face sosul din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar, si se toarna peste prazul scurs de apa si racorit. Cu acelasi sos se prepara si salata de praz crud.

Adauga comentariu la reteta - Salata de praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muschiulet de porc cu susan
Melitzanosalata Agioritiki
Parjoale de vara
Pateuri
Paine cu seminte
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Aripi de curcan tandoori
Supa din trei feluri de peste
Barcute de vinete
Rulada de omleta
Crenvursti in aluat
Supa de dovleac cu gorgonzola
Tarta cu vinete
Chutney de prune
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean