Sos cald de mustar

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos cald de mustar

Sos cald de mustar

Ingrediente:

2 cepe mari, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne sau apa, 1 paharel de vin alb, 1 lingurita mustar, 1/2 lingurita zahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se taie ceapa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. Se lasa sa se moaie fara sa se rumeneasca, se adauga faina si, dupa ce se ingalbeneste putin, se stinge cu zeama carne. Se adauga un paharel de vin alb. Se lasa sa fiarba 20 de minute si se ia pielita ce se formeaza la suprafata. Inainte de a servi, se adauga mustarul muiat cu putina zeama, piperul si zaharul. Se trece prin sita. Se serveste cald.

Adauga comentariu la reteta - Sos cald de mustar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu tofu si ciocolata
Aluat cu branza
Praz umplut cu ciuperci
Crema de zahar ars
Rulada de omleta
Chutney de prune si ardei
Ciorba de miel
Tropical salad with coconut shrimps
Kunefe (cataif)
Tarta cu mere
Piept de rata cu ciuperci
Spirale cu Nutella
Carne de miel in stil mongolez
Inghetata de nectarine si caise
Covrigi