Sos cald de mustar

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos cald de mustar

Sos cald de mustar

Ingrediente:

2 cepe mari, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne sau apa, 1 paharel de vin alb, 1 lingurita mustar, 1/2 lingurita zahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se taie ceapa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. Se lasa sa se moaie fara sa se rumeneasca, se adauga faina si, dupa ce se ingalbeneste putin, se stinge cu zeama carne. Se adauga un paharel de vin alb. Se lasa sa fiarba 20 de minute si se ia pielita ce se formeaza la suprafata. Inainte de a servi, se adauga mustarul muiat cu putina zeama, piperul si zaharul. Se trece prin sita. Se serveste cald.

Adauga comentariu la reteta - Sos cald de mustar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Painici cu busuioc
Supa de rosii
Crutoane aromate
Oua umplute
Rulada de somon afumat
Bors de iarna cu afumatura
Ardei umpluti II
Aripioare prajite in crusta
Pateu din ficatei de pui
Prajitura  cu mac
Medalion de vinete
Crap la cuptor (pe gratar)
Salata de telina,citrice si rodie
Tarte Flambée