Sos cald de mustar

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos cald de mustar

Sos cald de mustar

Ingrediente:

2 cepe mari, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne sau apa, 1 paharel de vin alb, 1 lingurita mustar, 1/2 lingurita zahar, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se taie ceapa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. Se lasa sa se moaie fara sa se rumeneasca, se adauga faina si, dupa ce se ingalbeneste putin, se stinge cu zeama carne. Se adauga un paharel de vin alb. Se lasa sa fiarba 20 de minute si se ia pielita ce se formeaza la suprafata. Inainte de a servi, se adauga mustarul muiat cu putina zeama, piperul si zaharul. Se trece prin sita. Se serveste cald.

Adauga comentariu la reteta - Sos cald de mustar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata cu crema de cocos
Ciuperci umplute cu legume
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Ardei copti pane
Crema Toffee
Chutney de prune
Piept de pui, la cuptor
Salata de telina si morcovi rasi
Pui la cuptor
Tamagoyaki
Pui umplut cu telina si morcovi
Salata de fasole cu ton
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Creveti crocanti cu cocos
Chiftelute cu porumb