Supa cu galuste de gris

Supa cu galuste de gris

Ingrediente:

Galustele: 1 Iingura unt sau untura, 1 ou, 4 linguri gris, sare

Mod de preparare:

Se freaca oul cu o lingura rasa de unt sau de untura, pana se face ca o crema. Se pune grisul cate putin si sare. Pasta trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase.
  Se strecoara supa intr-o cratita destul de mare, astfel incat galustele sa nu se atinga intre ele si sa se sfarame. Cand supa clocoteste, se ia cu o lingurita din pasta de gris si se da drumul in supa. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba ia foc mic, in douazeci de minute sunt fierte. Cand sunt gata, se iau cu lingura de spumuit, se pun in castron cu grija sa nu se sfarame si se strecoara deasupra supa in care au fiert, adaugand si restul de zeama care a fost tinut la cald.

Adauga comentariu la reteta - Supa cu galuste de gris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui cu legume de primavara
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Pui umplut cu telina si morcovi
Chutney de prune
Cotlete de vinete
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tiramisu
Quinoa cu legume
Rulada de omleta
Muffins cu spanac
Muffins cu usturoi si ierburi
Somon salbatic cu crusta de brinza
Paste cu spanac si gorgonzola
Caracatita in ulei
Prajitura Lia