Supa cu galuste de gris

Supa cu galuste de gris

Ingrediente:

Galustele: 1 Iingura unt sau untura, 1 ou, 4 linguri gris, sare

Mod de preparare:

Se freaca oul cu o lingura rasa de unt sau de untura, pana se face ca o crema. Se pune grisul cate putin si sare. Pasta trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase.
  Se strecoara supa intr-o cratita destul de mare, astfel incat galustele sa nu se atinga intre ele si sa se sfarame. Cand supa clocoteste, se ia cu o lingurita din pasta de gris si se da drumul in supa. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba ia foc mic, in douazeci de minute sunt fierte. Cand sunt gata, se iau cu lingura de spumuit, se pun in castron cu grija sa nu se sfarame si se strecoara deasupra supa in care au fiert, adaugand si restul de zeama care a fost tinut la cald.

Adauga comentariu la reteta - Supa cu galuste de gris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu legume si tofu
Brezel (covrigi nemtesti)
Dulceata de portocale cu ciocolata
Melcisori de pizza
Tortelete cu crema Toffee
Prajitura de ciocolata
Tarta cu vinete
Tiramisu
Chutney de prune si ardei
Salata de cartofi cu ton
Sesame Chicken
Placinta cu branza sarata
Tarta cu brinza si zmeura
Covrigi
Rulade de peste cu morcov si dovlecel