Supa campeneasca

Supa campeneasca

Ingrediente:

3 l apa, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 telina mica, 1 lingura unt sau ulei, sare, 1 galbenus, 1 lingura smantana

Mod de preparare:

Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa campeneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mincarica de pipote
Oua umplute
Tarta rustica cu piersici
Praz umplut cu ciuperci
Muffins cu usturoi si ierburi
Batoane de cereale
Drob de pui
Salata Manager
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Maultaschen cu sos de rosii
Chiftelute de urda in sos de rosii
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Chiftelute cu porumb
Ardei umpluti cu legume
Tort de ciocolata cu crema de cocos