Supa campeneasca

Supa campeneasca

Ingrediente:

3 l apa, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 telina mica, 1 lingura unt sau ulei, sare, 1 galbenus, 1 lingura smantana

Mod de preparare:

Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa campeneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura aromata de porc
Dulceata de grapefruit
Supa crema de rosii si morcovi
Tort de ciocolata
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Fettuccine cu ton si rosii
Chiftelute din orez
Gugelhupf cu marmelada
Taameia
Muffins cu usturoi si ierburi
Omleta cu orez la cuptor
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Piept de pui, la cuptor