Supa campeneasca

Supa campeneasca

Ingrediente:

3 l apa, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 telina mica, 1 lingura unt sau ulei, sare, 1 galbenus, 1 lingura smantana

Mod de preparare:

Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa campeneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste de spanac cu calamari si rosii
Saratele
Crap la cuptor (pe gratar)
Chutney de prune si ardei
Pasta de avocado
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Pogacele cu jumeri
Somon la cuptor cu sos alb
Salata de ton cu ardei gras
Gratin de broccoli si conopida
Tarta cu crème brûlé
Inghetata prajita
Tamagoyaki
Butternut umplut