Supa campeneasca

Supa campeneasca

Ingrediente:

3 l apa, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 telina mica, 1 lingura unt sau ulei, sare, 1 galbenus, 1 lingura smantana

Mod de preparare:

Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa campeneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spirale cu Nutella
Dovlecei crocanti la cuptor
Tiramisu de capsuni si cocos
Salata Manager
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tort cu cafea si gem de zmeura
Batoane de cereale
Gratin de paste si peste, cu bezea
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Muffins cu usturoi si ierburi
Pateu din ficat de porc
Supa de gulii
Vegeta de casa
Pui cu legume de primavara
Supa de chimen