Supa campeneasca

Supa campeneasca

Ingrediente:

3 l apa, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 telina mica, 1 lingura unt sau ulei, sare, 1 galbenus, 1 lingura smantana

Mod de preparare:

Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa campeneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baton de vanilie
Bulete cu cascaval la cuptor
Spaghetti Carbonara
Placinta  cu pui, spanac si branza
Ciorba de rosii II
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Ciocanele de pui cu varza
Supa de gulii
Tort Krantz
Friptura de curcan cu mere
Fettuccine cu ton si rosii
Pateuri
Prajitura Lia
Paine rapida fara drojdie
Brownies cu miere si seminte