Supa campeneasca

Supa campeneasca

Ingrediente:

3 l apa, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 telina mica, 1 lingura unt sau ulei, sare, 1 galbenus, 1 lingura smantana

Mod de preparare:

Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa campeneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei crocanti la cuptor
Portofele de cod cu fasole verde
Ciocolata
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Tort Krantz
Cornuri cu unt
Ardei umpluti,mai altfel
Cartofi cu conopida si branza
Faguri cu forma
Chec de carne
Cozonac Grania
Roastbeef a la Jamie
Tarta sarata din frunze de conopida
Chiftelute cu porumb
Salata de telina si morcovi rasi