Supa frantuzeasca cu zarzavat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa frantuzeasca cu zarzavat

Supa frantuzeasca cu zarzavat

Ingrediente:

1 morcov, 1 patrunjel, ½ telina, 1 praz, 1 ceapa, 1/2 varza mica, o mana de mazare, 1 salata mica, 1/2 lingura unt, 1/2 lingurita zahar, sare, 2 l zeama de carne

Mod de preparare:

Se taie fin ca taiteii tot zarzavatul. Se amesteca totul cu mana dupa ce s-a adaugat un praf de sare si zaharul pisat. Se pun intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt si se inabusa la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura, ca sa nu se arda, insa incet sa nu se sfarame. Separat se fierbe varza taiata fin. Cand zarzavatul a inceput sa se moaie, se toarna deasupra zeama de supa, astfel incat sa fie bine acoperit. Se adauga varza fiarta si scursa, putina mazare boabe verde si cateva frunze de salata verde. Cand totul este bine fiert, se adauga restul de supa, se lasa sa dea impreuna un clocot si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Supa frantuzeasca cu zarzavat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripioare crocantoase (stil KFC)
Muffins cu usturoi si ierburi
Tarta cu vinete
Chocolate cheesecake
Ghiveci de orez cu legume
Um Ali - budinca egipteana din paine
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Stifatho
Ciorba de salata
Tort de nuci
Spinach and Feta Quesadilla
Pesto rosso
Fursecuri simple
Rosii umplute cu ton
Ardei umpluti II