Supa frantuzeasca cu zarzavat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa frantuzeasca cu zarzavat

Supa frantuzeasca cu zarzavat

Ingrediente:

1 morcov, 1 patrunjel, ½ telina, 1 praz, 1 ceapa, 1/2 varza mica, o mana de mazare, 1 salata mica, 1/2 lingura unt, 1/2 lingurita zahar, sare, 2 l zeama de carne

Mod de preparare:

Se taie fin ca taiteii tot zarzavatul. Se amesteca totul cu mana dupa ce s-a adaugat un praf de sare si zaharul pisat. Se pun intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt si se inabusa la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura, ca sa nu se arda, insa incet sa nu se sfarame. Separat se fierbe varza taiata fin. Cand zarzavatul a inceput sa se moaie, se toarna deasupra zeama de supa, astfel incat sa fie bine acoperit. Se adauga varza fiarta si scursa, putina mazare boabe verde si cateva frunze de salata verde. Cand totul este bine fiert, se adauga restul de supa, se lasa sa dea impreuna un clocot si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Supa frantuzeasca cu zarzavat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle a La-Chef-A
Salam de caracatita
Prajitura cu mere si brinza
Cocktail-Totally Green
Caramel Tiramisu
Tarta sarata din frunze de conopida
Spaghetti cu zucchini si rosii
Salata de sfecla rosie cu pui
Sparanghel verde cu bacon
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Omleta cu orez la cuptor
Tort de portocale
Parjoale de vara
Prajitura de ciocolata
Pachetele cu porumb si branza