Supa de piure de cartofi (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de piure de cartofi (crema)

Supa de piure de cartofi (crema)

Ingrediente:

3 l apa, 750 g cartofi, 1 ceapa, 1 galbenus, 1 lingura smantana, sare

Mod de preparare:

Se fierb intr-o oala cu apa cartofii curatati si taiati bucatele, cu ceapa si sare. Se lasa sa fiarba acoperit o jumatate de ora. Se incearca daca sunt fierti. Se trec prin sita cat sunt inca fierbinti. Se subtiaza cu zeama lor si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se bate un galbenus cu o lingura buna de smantana. Se amesteca incet cu spuma. Se adauga o bucatica de unt proaspat si frunze de patrunjel taiate fin. Se serveste cu bucatele de paine prajita in unt.

Adauga comentariu la reteta - Supa de piure de cartofi (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crema de zahar ars
Quinoa cu legume
Chec de carne
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Pasca cu branza dulce
Ardei copti pane
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tort de ciocolata
Fursecuri simple
Lasagne cu spanac si branza chevre
Ardei umpluti
Legume umplute
Marmelada de zmeura
Mancarica de gulas