Supa de piure de cartofi (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de piure de cartofi (crema)

Supa de piure de cartofi (crema)

Ingrediente:

3 l apa, 750 g cartofi, 1 ceapa, 1 galbenus, 1 lingura smantana, sare

Mod de preparare:

Se fierb intr-o oala cu apa cartofii curatati si taiati bucatele, cu ceapa si sare. Se lasa sa fiarba acoperit o jumatate de ora. Se incearca daca sunt fierti. Se trec prin sita cat sunt inca fierbinti. Se subtiaza cu zeama lor si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se bate un galbenus cu o lingura buna de smantana. Se amesteca incet cu spuma. Se adauga o bucatica de unt proaspat si frunze de patrunjel taiate fin. Se serveste cu bucatele de paine prajita in unt.

Adauga comentariu la reteta - Supa de piure de cartofi (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarte Flambée
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Brezel (covrigi nemtesti)
Bors de iarna cu afumatura
Prajitura Lia
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Prajitura cu gutui si branza
Tarta sarata din frunze de conopida
Spaghetti Carbonara
Castraveti cu maioneza de avocado
Inghetata de nectarine si caise
Friptura de mistret
Tagliatelle a La-Chef-A
Mancarica de gulas
Rulada cu cascaval