Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Ingrediente:

3 l apa, zarzavat de supa, 500 g ciuperci, 1 lingurita unt, 1 lingura faina, sare, piper, 1 galbenus

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca sa ramana albe, pe masura ce sunt curatite, se pun intr-un castron cu apa si putin otet. Se scurg bine si se inabusa intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt, sare, piper si putina frunza de patrunjel tocat fin. Se prajeste usor o lingura de faina in 1/2 lingura de unt si se stinge cu apa in care a fiert zarzavatul de supa. Se adauga ciupercile si se lasa sa mai fiarba. Inainte de a servi, se drege cu un 1 galbenus.

Adauga comentariu la reteta - Supa de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crema de branza si zmeura
Bruschette cu legume si tofu
Aperitiv in foi de napolitana
Tagliatelle cu ciuperci
Supa de pasare cu fructe goji
Feta cu rosii uscate,in ulei
Melcisori de pizza
Paine  pe vatra
Dulceata de pere
Crenvursti in aluat
Chicken Bryan
Supa-crema de broccoli
Painici cu busuioc
Chiftelute din orez
Paste cu ciuperci si rosii