Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Ingrediente:

3 l apa, zarzavat de supa, 500 g ciuperci, 1 lingurita unt, 1 lingura faina, sare, piper, 1 galbenus

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca sa ramana albe, pe masura ce sunt curatite, se pun intr-un castron cu apa si putin otet. Se scurg bine si se inabusa intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt, sare, piper si putina frunza de patrunjel tocat fin. Se prajeste usor o lingura de faina in 1/2 lingura de unt si se stinge cu apa in care a fiert zarzavatul de supa. Se adauga ciupercile si se lasa sa mai fiarba. Inainte de a servi, se drege cu un 1 galbenus.

Adauga comentariu la reteta - Supa de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ghiveci de orez cu legume
Omleta cu orez la cuptor
Rulada de ciuperci
Portofele de cod cu fasole verde
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Inghetata de nectarine si caise
Prajitura Lia
Friptura de porc cu sorici
Chec de carne
Castraveti cu maioneza de avocado
Dovlecei crocanti la cuptor
Gugelhupf cu marmelada
Rosii umplute cu ton
Cornuri cu unt