Supa deasa de fasole boabe (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de fasole boabe (crema)

Supa deasa de fasole boabe (crema)

Ingrediente:

4 l apa, zarzavat de supa, 300 g fasole, 1 ceapa, unt proaspat cat o nuca sau ulei

Mod de preparare:

Fasolea aleasa si spalata se fierbe intr-o oala cu apa; dupa ce da in clocot, se scurge apa si se toarna alta apa fierbinte. Se adauga un morcov taiat in patru, o ceapa mare si un patrunjel cu frunze. Se lasa sa fiarba pe foc mic. Se incearca daca a fiert luand un bob de fasole si strivindu-l intre degete. Se scoate zarzavatul si se trece prin sita fasolea si ceapa, cat sunt inca fierbinti. Se subtiaza cat trebuie cu zeama lor. Se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand mereu, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce se ia de pe foc, se adauga o bucatica de unt proaspat sau o lingura de ulei. Se serveste cu bucatele de paine prajita in unt.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de fasole boabe (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de somon afumat
Supa cu turnatei
Pesto rosso
Islere
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Rosii umplute cu ton
Tarta sarata din frunze de conopida
Turta dulce din piscoturi
Friptura de vitel in ulei
Paine cu seminte
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Ardei umpluti,mai altfel
Parmigiana di melanzane
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Supa crema de rosii si morcovi