Supa deasa de mazare verde (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de mazare verde (crema)

Supa deasa de mazare verde (crema)

Ingrediente:

3 l apa, 500 g mazare boabe verde, 1 salata verde, o mana de spanac, unt proaspat cat o nuca

Mod de preparare:

Intr-o oala cu apa se fierb mazarea si cateva frunze de spanac si de salata, taiate fin. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, trei sferturi de ora. Cand mazarea este bine fiarta, se trece prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand din cand in cand. Inainte de a servi, se adauga o bucatica de unt proaspat si o lingura sau doua de mazare verde fiarta separat.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de mazare verde (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacsa
Ardei umpluti cu legume
Supa Imperiala
Fettuccine cu ton si rosii
Paine rasucita cu crema de branza
Aripi de curcan tandoori
Tropical salad with coconut shrimps
Carne de miel in stil mongolez
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Vinete umplute
Tarta sarata din frunze de conopida
Piept de pui afumat
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Chutney de prune si ardei
Piept de rata cu ciuperci