Supa deasa de mazare verde (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de mazare verde (crema)

Supa deasa de mazare verde (crema)

Ingrediente:

3 l apa, 500 g mazare boabe verde, 1 salata verde, o mana de spanac, unt proaspat cat o nuca

Mod de preparare:

Intr-o oala cu apa se fierb mazarea si cateva frunze de spanac si de salata, taiate fin. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, trei sferturi de ora. Cand mazarea este bine fiarta, se trece prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand din cand in cand. Inainte de a servi, se adauga o bucatica de unt proaspat si o lingura sau doua de mazare verde fiarta separat.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de mazare verde (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac cu gorgonzola
Cornuri cu unt
Crostoni cu miel
Mincarica de pipote
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Prajitura cu gutui si branza
Friptura de mistret
Frigarui de pui
Agliata Verde
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Cartofi in crusta de mustar
Biscuiti cu Nutella
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Portofele de cod cu fasole verde