Supa de linte

Supa de linte

Ingrediente:

4 l apa, 300 g linte, 1 ceapa, 2 — 3 catei de usturoi, o crenguta de cimbru, 1 lingura unt, untura sau ulei, 1 lingura faina

Mod de preparare:

Se alege lintea, se spala si se pune sa stea in apa de seara pana a doua zi. Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece, cu ceapa taiata marunt, usturoi si cimbru. Se lasa sa fiarba incet; sarea se pune numai la sfarsit cand lintea este fiarta, altfel ramane tare. Sa face un rantas dintr-o lingura de faina cu putin ulei sau untura, se amesteca cu supa, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote.

Adauga comentariu la reteta - Supa de linte


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu tofu si ciocolata
Rulouri din piept de pui
Cartofi cu conopida si branza
Tarte Flambée
Stifatho
Tiramisu
Ciocolata
Friptura de vitel in ulei
Prajitura Lia
Chocolate cheesecake
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Caracatita in ulei
Legume umplute
Pesto rosso
Chec de carne