Supa de linte

Supa de linte

Ingrediente:

4 l apa, 300 g linte, 1 ceapa, 2 — 3 catei de usturoi, o crenguta de cimbru, 1 lingura unt, untura sau ulei, 1 lingura faina

Mod de preparare:

Se alege lintea, se spala si se pune sa stea in apa de seara pana a doua zi. Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece, cu ceapa taiata marunt, usturoi si cimbru. Se lasa sa fiarba incet; sarea se pune numai la sfarsit cand lintea este fiarta, altfel ramane tare. Sa face un rantas dintr-o lingura de faina cu putin ulei sau untura, se amesteca cu supa, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote.

Adauga comentariu la reteta - Supa de linte


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Pate Brisee
Dovlecei crocanti la cuptor
Tarta cu vinete
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Tort cu cafea si gem de zmeura
Sarmale fara carne
Carne de miel in stil mongolez
Salata de tortellini
Rulada de pui
Supa din trei feluri de peste
Caltabosi
Tiramisu de capsuni si cocos
Supa de pasare cu fructe goji
Tarta cu brinza si zmeura