Supa deasa de legume (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de legume (crema)

Supa deasa de legume (crema)

Ingrediente:

4 l apa, 1 lingura unt, 2 cepe, 250 g rosii, 300 g cartofi, 2 catei de usturoi, o mana de fasole fidea, unt proaspat cat o nuca

Mod de preparare:

Se prajeste ceapa in unt fara sa se ingalbeneasca. Se toarna deasupra apa sau de preferinta apa in care a fiert alt zarzavat, de exemplu conopida, fasole etc. Se pune la fiert intr-o oala, se adauga rosii frumoase si bine coapte, cartofii curatati si taiati bucati, sare si usturoi. Se acopera si se lasa sa fiarba. Se trece prin sita si se lasa sa mai dea cateva clocote. Inainte de a servi, se adauga fasolea verde fiarta si taiata in bucatele mici, si putin unt proaspat.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de legume (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonaci cu nuca si mac
Um Ali - budinca egipteana din paine
Islere
Legume umplute
Melcisori de pizza
Rosii umplute cu ton
Cartofi in crusta de mustar
Sarmale fara carne
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Ardei copti pane
Chiftelute de carne
Paine cu seminte
Fursecuri fine cu nuci
Omleta cu orez la cuptor
Paine rapida fara drojdie