Supa deasa de legume (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de legume (crema)

Supa deasa de legume (crema)

Ingrediente:

4 l apa, 1 lingura unt, 2 cepe, 250 g rosii, 300 g cartofi, 2 catei de usturoi, o mana de fasole fidea, unt proaspat cat o nuca

Mod de preparare:

Se prajeste ceapa in unt fara sa se ingalbeneasca. Se toarna deasupra apa sau de preferinta apa in care a fiert alt zarzavat, de exemplu conopida, fasole etc. Se pune la fiert intr-o oala, se adauga rosii frumoase si bine coapte, cartofii curatati si taiati bucati, sare si usturoi. Se acopera si se lasa sa fiarba. Se trece prin sita si se lasa sa mai dea cateva clocote. Inainte de a servi, se adauga fasolea verde fiarta si taiata in bucatele mici, si putin unt proaspat.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de legume (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cheesecake cu rosii si busuioc
Prajitura cu mere caramel
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Bruschette cu dovlecei
Parmigiana di zucchine
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Vegeta de casa
Parmigiana di melanzane
Sparanghel verde cu bacon
Pesto rosso
Supa de chimen
Friptura de porc cu sorici
Ciuperci umplute cu legume
Cirnati cu fenel
Fursecuri cu gem