Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ingrediente:

3 l apa, 250 g ceapa, 2 linguri unt, o lingura faina, sare, 6 felii de paine prajita in unt, 1 lingura branza rasa

Mod de preparare:

Se taie ceapa in felii foarte subtiri si se pune la foc cu o lingura de unt. Nu trebuie sa se ingalbeneasca . Cand incepe sa se moaie, se trage cratita pe marginea masinii, se adauga faina. Se amesteca mereu si cand ceapa si faina au luat o culoare galbuie, se sting cu apa sau, mult mai bine, cu zeama de carne, amestecand continuu. Se pune sare si se lasa sa fiarba incet un sfert de ora. Intre timp se prajesc feliile de paine in unt. Deasupra supei din farfurii se pune cate o feliuta de paine presarata cu parmezan ras.

Adauga comentariu la reteta - Supa de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Rulada de pui
Paste de spanac cu calamari si rosii
Prajitura Latte Macchiato
Vegeta de casa
Aripioare prajite in crusta
Supa de pasare cu fructe goji
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Chiftelute cu porumb
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Pasca cu branza dulce
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Parjoale de vara
Tort de portocale