Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ingrediente:

3 l apa, 250 g ceapa, 2 linguri unt, o lingura faina, sare, 6 felii de paine prajita in unt, 1 lingura branza rasa

Mod de preparare:

Se taie ceapa in felii foarte subtiri si se pune la foc cu o lingura de unt. Nu trebuie sa se ingalbeneasca . Cand incepe sa se moaie, se trage cratita pe marginea masinii, se adauga faina. Se amesteca mereu si cand ceapa si faina au luat o culoare galbuie, se sting cu apa sau, mult mai bine, cu zeama de carne, amestecand continuu. Se pune sare si se lasa sa fiarba incet un sfert de ora. Intre timp se prajesc feliile de paine in unt. Deasupra supei din farfurii se pune cate o feliuta de paine presarata cu parmezan ras.

Adauga comentariu la reteta - Supa de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cosulete umplute
Dulceata de portocale cu ciocolata
Inghetata de nectarine si caise
Frigarui de pui
Chiftelute de calamari
Castraveti cu maioneza de avocado
Somon salbatic cu crusta de brinza
Supa-crema de broccoli
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Tagliatelle a La-Chef-A
Rosii umplute cu orez
Salsa cruda
Saratele
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Cotlete de vinete