Supa deasa de spanac (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de spanac (crema)

Supa deasa de spanac (crema)

Ingrediente:

3 l apa, 500 g spanac, 1 lingura unt sau untura, 1 lingura faina, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare

Mod de preparare:

Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cand apa clocoteste. Separat se prajeste usor faina in untura si se stinge cu apa in care fierbe spanacul. Se toarna rantasul in oala cu spanac, se trece totul prin sita, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote. Cand este gata, se drege in castron cu un galbenus si putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de spanac (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Beef Bourguignon - Julia Child
Mancarica de gulas
Crostoni cu miel
Kisir -  salata de griu
Saratele
Pui la cuptor
Saltimbocca alla romana
Tarta de ciocolata
Paine rasucita cu crema de branza
Paine pictata
Ciorba din pipote de curcan
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Ciorba de miel
Fursecuri fine cu nuci
Schichttorte  Baumkuchen