Supa deasa de spanac (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de spanac (crema)

Supa deasa de spanac (crema)

Ingrediente:

3 l apa, 500 g spanac, 1 lingura unt sau untura, 1 lingura faina, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare

Mod de preparare:

Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cand apa clocoteste. Separat se prajeste usor faina in untura si se stinge cu apa in care fierbe spanacul. Se toarna rantasul in oala cu spanac, se trece totul prin sita, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote. Cand este gata, se drege in castron cu un galbenus si putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de spanac (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Supa din trei feluri de peste
Carne de miel in stil mongolez
Tiramisu
Frigarui de pui
Baton de vanilie
Pogacele cu jumari
Varza rosie cu mar
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Ardei umpluti
Crostoni cu miel
Parmigiana di melanzane
Placinta cu branza sarata
Salata de fasole cu ton
Aluat cu branza