Supa de salata

Supa de salata

Ingrediente:

3 l apa, 6 salate, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, 1 lingura untura, 50 g slanina, 2 oua, sare

Mod de preparare:

Se pune apa la foc. Cand da in clocot, se adauga sare, o ceapa si cativa catei de usturoi, toate tocate, si cateva salate taiate bucati. Separat se prajesc in untura slanina taiata cuburi si cativa catei de usturoi tocat. Cand incep sa se rumeneasca, se pun in supa. In tigaia in care s-a prajit slanina, se face o omleta obisnuita din doua oua, se taie in cuburi si se pune in supa inainte de a fi servita la masa. Dupa dorinta se poate adauga putin otet.

Adauga comentariu la reteta - Supa de salata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salsa cruda
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Paste cu ciuperci si rosii
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Pasta de leustean
Chiftelute de urda in sos de rosii
Ciorbita de pui si fasolica verde
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Supa de dovleac cu gorgonzola
Batoane de cereale
Tropical salad with coconut shrimps
Rulada de omleta
Pateuri
Banana Daiquiri