Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 3 dovlecei frumosi, 2 rosii, verdeata, sare, 1 galbenus si 2 linguri smantana sau 1 lingura ulei si 1 lingura faina

Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul fiert separat, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si putin marar si patrunjel verde. Se potriveste de sare si se observa sa nu fiarba prea mult, pentru ca dovleceii sa nu se sfarame. La ciorba se poate adauga putin rantas de faina cu ulei sau se drege cu un galbenus si putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de dovlecei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sirop de citrice
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Roastbeef a la Jamie
Rata la cuptor
Chec cu ficat
Schichttorte  Baumkuchen
Rulada de pui intreg
Brezel (covrigi nemtesti)
Vegeta de casa
Prajitura cu zmeura si pomelo
Caramel Tiramisu
Pui la cuptor
Ciocolata
Parmigiana di zucchine
Gogosele din flori de dovleac