Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 3 dovlecei frumosi, 2 rosii, verdeata, sare, 1 galbenus si 2 linguri smantana sau 1 lingura ulei si 1 lingura faina

Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul fiert separat, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si putin marar si patrunjel verde. Se potriveste de sare si se observa sa nu fiarba prea mult, pentru ca dovleceii sa nu se sfarame. La ciorba se poate adauga putin rantas de faina cu ulei sau se drege cu un galbenus si putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de dovlecei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pulpe de rata cu bere si stafide
Tarta sarata din frunze de conopida
Oua umplute
Tiramisu de capsuni si cocos
Salata de vara cu mozzarella
Prajitura cu mere si brinza
Dulceata de grapefruit
Parmigiana di melanzane
Sarmale fara carne
Pasca cu ciocolata
Ardei umpluti,mai altfel
Supa crema de ciuperci
Cozonac
Pateuri
Pachetele cu porumb si branza