Sarbusca

Sarbusca

Ingrediente:

1 l apa, 2 l zer, 1 morcov mijlociu, 1 ceapa, 300 g cartofi, 1 lingura malai, sare

Mod de preparare:

Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand a inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Dupa ce se fierb si cartofii, se toarna zerul ramas de la strecuratul branzei de vaci. Se potriveste de sare. Se lasa sa dea din nou in clocot si se adauga o lingura de malai tumat in ploaie, ca grisul. Dupa cateva minute ciorba este gata.

Adauga comentariu la reteta - Sarbusca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Carne de miel in stil mongolez
Dulceata de portocale cu ciocolata
Painea tigru
Chiftele din legume
Chec negru
Frigarui de pui
Portofele de cod cu fasole verde
Spaghetti cu zucchini si rosii
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Salata de mango
Friptura de porc cu sorici
Pateu din ficat de porc
Salata de fasole cu ton
Beef Bourguignon - Julia Child