Sarbusca

Sarbusca

Ingrediente:

1 l apa, 2 l zer, 1 morcov mijlociu, 1 ceapa, 300 g cartofi, 1 lingura malai, sare

Mod de preparare:

Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand a inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Dupa ce se fierb si cartofii, se toarna zerul ramas de la strecuratul branzei de vaci. Se potriveste de sare. Se lasa sa dea din nou in clocot si se adauga o lingura de malai tumat in ploaie, ca grisul. Dupa cateva minute ciorba este gata.

Adauga comentariu la reteta - Sarbusca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de chimen
Tort de portocale
Branza cu verdeturi
Pasta de leustean
Sirop de citrice
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Bruschette cu legume si tofu
Marmelada de zmeura
Aripi de curcan tandoori
Manti
Capunti alla puttanesca
Dulceata de rubarba
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Supa de dovleac cu gorgonzola
Cozonac cu mac si alune de padure